2011 - 2015 végéig

- 2011 ben főleg Emilia Romagna megye keleti részén dolgoztunk, az Adriai tenger partja közelében. Majd Carpiban és az év végén Asti közelében.
- 2012: Márciustól júliusig Toscana felé vettük az irányt és először Livorno közelében, majd Montecatiniban és Pistoiában turnéztunk. A turnét pisa mellet, Pontederában fejeztük be. Ott közben felkértek a Mondo Channel TV élő show műsorában 3 közreműködésre. Augusztus végén Carpiban laktunk, de Rubierában dolgoztunk. Szeptember 26.án megszületett a kislányom, Laura. Emiatt csak az év vége előtt indultunk vissza Olaszországba. Carpiban kezdtünk, a híres Ape Regina Clubban, majd az új Mary Clubot avattuk nagy sikerű műsorral Adriában. Innen mentünk az utolsó állomásunkra, Milánó közelébe a Melody Clubba. nagyon szerettük ezt az elegáns helyet.
- 2013: Szintén március elején indultunk a tavaszi turnéra. Parmában kezdtünk a Habana Clubban, majd a veneto megyei Ficarolo, Rimmel klubja következett. Március 20.-tól június 22.-ig Szardínia szigetén, Alghero mesés tengerpari városában, a Calabona Clubban dolgoztunk. Augusztus elsején tértünk vissza Parmába. De most a Selen Clubban léptünk fel. sajnos csak 2 hétig, mivel a kiutazáskor egy baleset érte a mikrobuszomat, amelyet Venezia előtt kellett hagynom. Három millió Ft kár ért összesen. Csak november közepe után tudtam újra kiutazni. Akkor Toscana másik felébe, Arezzoba mentünk, a Poison Clubba. Ezúttal minden rendben volt. A szállás a munkahely fölött.
- 2014: Március elején visszatértünk Arezzoba, mintegy másfél hónapra. Mi kértük, hogy szeretnénk Szardíniára menni. Nehezen engedett el a tulajdonosnő. meg is bántam a váltást. Algherobam, a Calabona Clubban már az előző évben is dolgoztunk. Ráadásul 3 hónapot. Most viszont a becsapós főnök és nem kevésbé becsapós asszisztensnőm miatt nem egész egy hónapot. Közben önálló estem volt a Calabona fölötti Colonial Étterem báltermében. Majd május 17.én a legjobb szárd bűvészek között mi is felléptünk Sassariban az Auditorium Színházban. Május 26.-tól július közepéig a Calabonától 80 méterre lévő egykori csodás diszkóban, a Palladium Clubban. Közben élveztük a tengerparti napozást, vízibiciklizést és jókat ettünk. Az őszi turné nehezen állt össze, de végül 3 modell lányt szerződtettem. Szeptember végén már Dél Toscanában léptünk fel Cesában a Viola Smile Clubban. Remek lokál volt ez is. De a modellek nem arról híresek, hogy a munka sokáig lekötné őket. November elejétől más lehetőség nem lévén ismét Arezzoban kötöttünk ki, egy kisebb létszámmal.
- 2015: A megszokott március elejei turné ismét nehezen indult. Most új managert választottunk. Ő Viterboba szerződtetett minket. Sok gond volt a szállásunkkal, de a munkahelyünk kezdetben precizen fizetett és nem is volt rossz. Viszont volt olyan 1 hónap, hogy Umbria megyében laktunk egy hotelben és ingáztunk minden este Lazio megyébe, Viterboba. Később egy meseszép villában kaptunk lakást Viterbo városában. De akkor ismét kiderült, hogy a magyar lányok könnyen elcsábíthatóak. Május végén már Budapesten voltunk. Augusztus végéig próbáltam új csoportot felállítani. Végül ismét Cesában kötöttünk ki a Viola Smile Clubban. Most 2,5 hónapig kihúztuk ott. A szállás kitűnő volt Foianoban és a fizetés is pontosan érkezett. De a lányok mégis váltani akartak. November közepén Szardíniára menni? Nem volt más lehetőség, mert mi karácsonyra haza akartunk jönni. A többi klub viszont ebbe nem ment bele. Sajnos ismét kiderült, hogy az asszisztensnőmnek addig jó a munka, amíg a firenzei "szponzora" mindennel ellátta. Amint kiadásai voltak és neki kellett a cigarettáját és a kajáját megvenni, máris büdös lett neki a munka. Pár nap múlva lelépett. Ezzel a mi turnénknak is vége lett. Pedig Algheroban ott voltak a barátaink, az idő is remek volt. Hol tudtam volna november közepén pólóban és rövidnadrágban járkálni, ha nem ezen a kiváló klímájú álomszigeten. - Az év vége előtt még Budapesten volt egy igen nagy sikerű önálló műsorom a "Kontyfa" Idősek Otthonában. (XV.)